Nabízíme moštování profesionální technologií od firmy Biopress, která disponuje výkonem moštování 800kg/hod.
Toto zařízení se skládá z:
– Vyklápěče palet: kapacita 400 kg, vhodné pro palety 1,2 x 1x 0,8 m
– Prací kartáčové myčky s tryskami
– Drtiče ovoce: kapacita 1000 kg/hod
– Lisy ovoce: kapacita 800 kg/hod
Pasterizace je proces, při kterém dojde k šetrnému zneškodnění choroboplodných zárodků ve výsledném moštu zahřátím na 82 st Celsia. Při ošetření je zachována většina vitamínů a zdraví prospěšných látek z moštovaného ovoce a zeleniny.
Průtokový paster: kapacita 250 l/hod
Výsledný mošt lze plnit do tzv. Bag in Boxů (plastových vaků v papírové krabici) nebo lahvovat.
Plnění a pasterizace do lahví dle dohody
Cena moštování vlastního ovoce | 8 Kč/l bez DPH |
Cena pasterizace s plněním do BiB | 8 Kč/l bez DPH |
BiB obal 5 l | 20 Kč bez DPH |
BiB krabice 5 l | 15 Kč bez DPH |
BiB obal 10 l | 30 Kč bez DPH |
BiB krabice 10 l | 30 Kč bez DPH |
BiB = Bag-in-box – typ balení.
Příklad: za 5l Bag-in-box zaplatíte 115 Kč
za 10l Bag-in-box zaplatíte 220 Kč
Cena hostování vlastního ovoce | 8 Kč/l bez DPH |
Cena pasterizace s plněním do BiB | 8 Kč/l bez DPH |
BiB obal 5 l | 20 Kč bez DPH |
BiB krabice 5 l | 15 Kč bez DPH |
BiB obal 10 l | 30 Kč bez DPH |
BiB krabice 10 l | 30 Kč bez DPH |
BiB = Bag-in-box – typ balení.
Příklad: za 5l Bag-in-box zaplatíte 115 Kč
za 10l Bag-in-box zaplatíte 220 Kč
V případě zájmu je možné dodat do moštovaného ovoce vaši řepu, mrkev, celer, případně bobuloviny.
Mošt je možné nechat sedimentovat v sedimentační nádrži a úplně, nebo jen částečně zbavit mošt kalu.
Moštování provádíme po objednání, je nezbytné provést rezervaci předem.
Minimální množství dodaného ovoce na moštování je 100kg.